Gökçeada Devlet Hastanesi resmi açılış töreni 29.07.2022 tarihinde gerçekleşti.
29 Eylül 2022

Açılışa Vali Sayın İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent TURAN, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Sayın Jülide İSKENDEROĞLU, Kaymakam Sayın Dr. Serhat DOĞAN ve kurum amirleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan açılış töreninde kürsüye ilk olarak Çanakkale İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Gökhan BAŞTÜRK çıkarak konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmalar tamamlandıktan sonra protokol yerini alarak kurdeleyi kesilmiş ve ardından alan ziyaretleri yapılarak tören sonlandırılmıştır.

Hastanemizde İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Aile Hekimliği ve Genel Cerrahi branşlarında hizmet verilmekte olup ayrıca yeni hizmet binasında acil servis ,4 yataklı yoğun bakım ünitesi, diyaliz ünitesi, röntgen ve laboratuvar gibi bölümler bulunmaktadır.