Kan ve Kök Hücre Numunesi Alınması
05 Ağustos 2019

KAN VE KÖK HÜCRE NUMUNESİ ALINMASI

Gökçeada Devlet Hastanesinin talebi ile Çanakkale Kızılay Kan Merkezinden adamıza gelen ekip (Dr. Nazan ÖZBEK GACAL, Flebotomistler Seçil AYGÜN, Kıymet KARAKAŞ, Tuğba DİNÇEL, Destek Personeli Sevgin ÖZEN ve Şöfor Kemal UYKAN) kan ve kök hücre numunesi almak için Gökçeada Devlet Hastanesinde vatandaşları beklemeye başladı.
Gökçeadalılar daha hazırlıklar bitmeden sıraya geçmiş bekliyorlardı. İlçe Sağlık Müdürümüz ve Başhekimimiz Dr. Özlem ÇIRPAN heyecan içinde bekleyen vatandaşlara yaptıkları açıklamalar ve gelen ekipteki arkadaşların gayretli çalışmaları ile kan ve kök hücre numunesi verme istekleri yerine getirildi.

Bugün yapılan kan ve kök hücre numunesi alımında rakamlara göz attığımızda çok net olarak Gökçeadalıların neden saatlerce sırada beklediğini ve gelen ekibin gayretini görebiliriz.
Yaklaşık 5 saat (300 Dk.) devam eden alım eyleminde 48 Ünite Kan ve 74 Kök Hücre Numunesi alınmıştır.