Gökçeada Devlet Hastanesinden Sevgiye Davet
22 Şubat 2019

Hastanemiz sosyal etkinlik kapsamında  minik ödüllü resim yarışması düzenlenecektir.Yarışmaya 07-12 yaş aralığı tüm çocuklarımız katılabilir.

Yarışmanın konusu ve teması "Sevgi" olacaktır.Çocuklarımız sevgi ile ilgili düşündüklerini,hissettiklerini ve duygularını resime aktarmalarını istenecektir.Katılımcılar yaptıkları bu resimleri 04.02.2019-11.02.2019 tarihleri arasında hastanemiz evrak birimine adı soyadı, okulu, sınıfı ve iletişim bilgilerini yazarak teslim etmesi beklenilecektir.

Çocuklarımızın teslim ettikleri resimler hastanemizde oluşturulan juri ile 14.02.2019 tarihinde değerlendirmeye alınacaktır.Değerlendirme sonucu ilk 3'e giren yavrularımıza aynı tarihte (14.02.2019)  ödülleri verilecektir.

Küçük bir not:ödüle layık bulunan resimler aynı anda hastanemiz koridorlarında yerlerini alacaktır.

Sevgi ile tüm çocuklarımızı bekler şimdiden başarılar dileriz..