Gökçeada Devlet Hastanesinden Ağrı'ya Bir Gülümse
22 Şubat 2019

Hastanemizde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Bilge ATLI'nın koyokulları   adlı sosyal yardımlaşma ve Dayanışma platformundan bahsetmesi.Bu platform, okullarda görev yapan öğretmenlerimizin çocuklara bir şeyler katmak adına paylaşımların incelenmesi.Paylaşımları incelediğimizde en temel ihtiyaçların neler olduğunu görmemizdir.Sonrasında öğretmene ulaştığımızda bize yansıyan heyecan ve mutluluk Aslında Olur mu? sorusuna neden olmasın cevabı oldu.

Bir gün gibi kısa bir süreçte yardımlaşarak bunu nasıl başaracağımız planlandı.Çünkü tüm Persselimiz buna el vermeye hazırdı.Sonrası ihtiyaç olarak tespit edilen botlar ve montlar seçildi.Ağrı İli Taşlıçay İlçesi İlköğretim okulu öğrencilerine ulaştırıldı.Ardından bize muhteşem fotoğraflarla teşekkürleri ulaştı.Çocuklarının gülümsemeleri birbirine karışmıştı.Biz, ne kadar küçük bir adımla ne kadar kocaman bir gülümsemeye vesile olduğumuzu gördük.Umarız bu adımımız birçok adıma döner , her adım böyle koca bir gülümsemeye dönüşür...

Türkiyenin en batısından en doğusuna ulaşan bu dost elinin, sevginin, artarak tüm Anadolu'yu kuşatması dileğiyle...

agri1.jpg

agri2.jpg